SINGLE ESTATE
WHISKY

Den grundlæggende idé bag Thy Whisky har altid været at lave en whisky, der smager af stedet, hvor den er skabt: Af kornet, håndværket og kvaliteten i tønderne.

VORES FILOSOFI

***
Vi destillerer ikke kun efter én opskrift.
Hver tønde og whisky er resultatet af en udvalgt kombination af kornsorter, malttype, fermentering, destillationsproces og fadlagring.

***
Kornet er vores faste pejlemærke.
Du finder den unikke og genkendelige smag af Thy i hver eneste flaske. 

***
Vi tapper vores whisky som enkeltaftapninger.
Vi tilstræber ikke ensartethed, men lader whiskyen afspejle de unikke kvaliteter i hvert fad.

***
Hver flaske er nummereret og fuldt sporbar.
Du finder alle oplysninger om whiskyens tilblivelse på hver enkelt flaske.

Frigivelsesarkiv
Find din flaske
I arkivet finder du alle vores whisky frigivelser.
Arkiv
Limited Editions

En aftapning af flere fade med typisk 1.000-2.000 flasker, som vi skaber ved at udvælge enkelte årgange eller kombinationer af tønder, der matcher hinanden særligt godt. Alle vores vores limited editions af single malt whisky får et unikt nummer fx “Thy Whisky no 18 - Kornmod”. 

Vores limited editions kan købes hos os eller vores forhandlere.

DISTILLERY EDITIONS

En aftapning af typisk et eller to fade tappet ved fadstyrke i meget begrænset antal. Blandt vores distillery editions finder du særligt udvalgte fade og eksperimenter, som fortjener at blive tappet helt for sig selv. 

Vores distillery editions kan kun købes på destilleriet eller online ved særlige events.

SHARED CASK & PRIVATE CASK

En enkeltfadsaftapning af private fade, som er skabt i samarbejde med vores private fadejere. Flaskerne aftappes eksklusivt til fadejerne af hvert fad.

Thy Whisky No. 20 - Maltmod
Thy Whisky No. 20 - Maltmod

Thy Whisky No. 20 - Maltmod

Almindelig pris1.000,00 kr
/
Inkl. moms. Forsendelse beregnes ved kassen.

Thy Whisky No. 20 - Maltmod er en single malt whisky formet og skabt af eksperimenter i vores eget malteri.

Den er karakteriseret ved en fyldig og dragende aroma af karamel, som stammer fra eksperimenter med mørke ’karamelmalte’, der sjældent bruges i traditionel whiskyproduktion.